fbpx

U našoj ponudi trenutno se nalazi preko 3000 jedinstvenih komada namještaja i dodataka za domaćinstvo, vrhunskih svjetskih i domaćih brendova. Kada su u pitanju strani brendovi, dominira italijanski namještaj prepoznatljiv po svom specifičnom dizajnu, zatim brendovi iz Njemačke, Holandije, Poljske i drugih zemalja. Među njima su Calligaris, Veneta CucineMilani, Serta, Nobila, Hespo, Magis, Rauch, Miotto, BRW, Yatsan, Camel Group, Reflex, Sander, i mnogi drugi.

Što se tiče domaće proizvodnje izabrali smo najbolje brendove koji su dokazali i potvrdili svoj kvalitet kako na domaćem tržištu tako i u svijetu, osvajanjem nagrada na prestižnim sajmovima, i izvozeći svoje proizvode na strana tržišta. U našoj ponudi su trenutno Artisan i Gazzda brendovi.

Posebno bismo skrenuli pažnju na liniju namještaja, koji je potekao iz naše radionice. Sa ponosom vam predstavljamo plod našeg višegodišnjeg truda, radi i iskustva, u koji smo utkali mnogo ljubavi i pažnje. Radili smo sa namjerom da napravimo najbolje komade koji će dizajnom i funkcionalnošću zadovoljiti najviše standarde kvaliteta ali i potrebe za bezvremenim, udobnim i lijepim namještajem koji će postati dio vašeg doma. Zavirite u svijet Como dizajna.

.

Radno vrijeme:

PON-PET 09:00-20:00
SUB 09:00-18:00
NEDJELJOM NE RADIMO

KONTAKT

Ivana Gorana Kovačića 203b
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina

+387 51 942 001
info@como.ba

LINKOVI

Pratite nas na društvenim mrežama

 

NAPOMENA: Fotografije proizvoda su simbolične, boje ne moraju nužno odgovarati stvarnim bojama. Dekoracije na slikama nisu uračunate u cijenu artikla.

CLOSE

Kategorije proizvoda

Brendovi

Add to cart