fbpx

Naše stručne i iskusne kolege arhitekte i dizajneri interijera, u svakom trenutku stoje vam na raspolaganju da odgovore na bilo koje pitanje u vezi sa uređenjem vašeg životnog ili radnog prostora. 

Pišite nam ukoliko niste sigurni kako kvalitetno organizovati i iskoristiti prostor, kako iskoristiti njegove prednosti, a sakriti eventualne nedostatke. 

Pomoćićemo vam i oko prijedloga izbora boja, materijala, dezena, njihove kombinacije i pitanja kako sve to uskladiti kako biste postigli željenu atmosferu i izgled svog doma. 

Tu smo i za sva pitanja tehničke prirode koja podrazumijevaju sve nedoumice oko tehničke izvedbe detalja u prosotru, poput izbora podne obloge, sistema grijanja, izbora ventilacionih uređaja i slično.

Kreirajmo zajedno lijep i funkcionalan prostor u kom ćete uživati. Čekamo vaša pitanja. Potrudićemo se da odgovorimo u što kraćem toku.

Como tim

 

Radno vrijeme:

PON-PET 09:00-20:00
SUB 09:00-18:00
NEDJELJOM NE RADIMO

KONTAKT

Ivana Gorana Kovačića 203b
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina

+387 51 942 001
info@como.ba

LINKOVI

Pratite nas na društvenim mrežama

 

NAPOMENA: Fotografije proizvoda su simbolične, boje ne moraju nužno odgovarati stvarnim bojama. Dekoracije na slikama nisu uračunate u cijenu artikla.

CLOSE

Kategorije proizvoda

Brendovi

Add to cart